Agenda

16 januari 2017: De belastingdienst is niet je belastingadviseur!

Je hebt een fiscale vraag en je kijkt voor informatie op de website van de Belastingdienst. Als het daar staat, dan moet het toch wel goed zijn!?
Helaas, schijn bedriegt. In een aantal gevallen zijn teksten op de website van de fiscus onvolledig en zelfs onjuist, ontdekte fiscalist Barbara Rijskamp.
Barbara laat zien hoe je wél aan de correcte informatie kunt komen. In haar interactieve presentatie geeft zij ons praktische tips. Kom naar deze bijeenkomst op 16 januari in Wijkcentrum Kerk & Zanen te Alphen aan de Rijn en ga wijzer weer naar huis!

Locatie

Wijkcentrum Kerk en Zanen, ruimte 7, De Oude Wereld 51-59, 2408 NV Alphen aan den Rijn

Programma

Je bent welkom tussen 19.30 en 20.00 uur. Om ongeveer 21:30 uur is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten en andere ondernemers te ontmoeten. De avond eindigt ongeveer om 22.00 uur.

Deelname

Deelname voor leden en voor geïnteresseerden, die komen kennis maken, is gratis. Kom je vaker dan vragen wij een bijdrage van € 25,- per avond.

Ken je een starter waarvoor onze bijeenkomsten interessant kunnen zijn, vragen wij je onze website bij hem of haar onder de aandacht te brengen of hem of haar naar onze avond mee te nemen om kennis te maken met Club Jonge Bedrijven Rijnland!

Aanvang van onze bijeenkomsten is om 19:30 uur (tenzij afwijkende tijden zijn vermeld)

Het programma start om 20:00 uur

De avonden eindigen om 22:00 uur

Locatie is telkens wisselend, dus let op de uitnodiging of de agenda! Ben je nog geen lid en wil je ook de uitnodigingen voor onze bijeenkomsten ontvangen, vul dan je mailadres en naam in onder het kopje Mailinglijst, rechts bovenin op deze pagina.

Normaliter is deelname voor leden en voor geïnteresseerden, die komen kennis maken, gratis. Kom je vaker dan vragen wij een bijdrage van € 25,- per avond. In verband met de voorbereiding vragen we je aan te melden. Ken je een starter waarvoor onze bijeenkomsten interessant kunnen zijn, vragen wij je onze website bij hem of haar onder de aandacht te brengen of hem of haar naar onze avond mee te nemen om kennis te maken met Club Jonge Bedrijven Rijnland!

lijn2-zondericoon

De agenda voor onze bijeenkomsten van 2017 ziet er als volgt uit:

Maandag 16 januari 2017 Belastingaangifte, waar moet je aan denken?
Maandag 13 februari 2017 ALV en rondleiding Nationaal Ambulance museum
Maandag 20 maart 2017 Content Marketing Creatie
Maandag 17 april 2017 Crowdfunding, wat kun jij er mee?
Woensdag 17 mei 2017 Begin voor jezelf dag in Alphen aan den Rijn
Maandag 19 juni 2017 Viering 10-jarig bestaan
Maandag 11 september 2017 Verbeter je online vindbaarheid (door Arjan Griffioen)
Maandag 9 oktober 2017 Leer verkopen als een kei! (door Bob Schrovers)
Maandag 13 november 2017 Hoe je een digital nomad wordt…
Maandag 11 december 2017 Eindejaarsbijeenkomst

Meer informatie over sprekers en locatie volgt t.z.t. Leden en geïnteresseerden op de mailinglijst ontvangen uiteraard onze uitnodigingen.

lijn2-zondericoon

Blijf ook op de hoogte
Ben je geen lid en wil je ook op de hoogte blijven, meld je dan in de rechterkolom aan voor onze mailinglijst.

lijn2-zondericoon