Seminars, Grote Vragenronde en Masterclass

De 2e #Beginvoorjezelfdag heeft op 17 mei jl. plaatsgevonden. Klik hier voor de foto’s van deze dag. Er worden de komende dagen nog meer foto’s bijgeplaatst.

Complete programma (Plattegrond markt) van de #Beginvoorjezelfdag

Woensdag 17 mei 2017 van 15:00 – 21:00,  Woonboulevard Da Vinci, Alphen aan den Rijn

Het event wordt om 15:15 uur geopend door Wethouder Gerard van As. De Informatiemarkt is er de hele dag tot 21:00 uur. Daarnaast hebben wij voor u diverse interactieve seminars, De Grote Vragenronde en een Masterclass op het programma.

De Begin voor Jezelf Dag bezoeken?

Meld je hier aan:


Seminar Programma:

Plek voor maximaal 50 aanmeldingen per seminar.

15:30 – 16:00 uur Klaar voor de start van uw eigen bedrijf?
Overzicht en een goede voorbereiding gaan u hierbij helpen. In tien stappen op weg naar ondernemerschap bij de seminar van de Kamer van Koophandel.
Dit seminar wordt gegeven door Irma de Graaff, adviseur Ondernemersondersteuning bij de KVK

16:15 – 16:45 uur Van netwerken tot en met noodzakelijke verzekeringen ?
Van netwerken tot en met noodzakelijke verzekeringen.
Dit seminar wordt gegeven door René Springintveld van Springintveld Advies

17:00 – 17:30 uur De wereld van Social Media
Social media is niet meer weg te denken en als starter kun je er veel mee bereiken.
Dit seminar wordt gegeven door Ernst Jan Bos van Bos Social Business 

17:45 – 18:15 uur De Grote vragenronde
Irma de Graaff, adviseur Ondernemersondersteuning bij de KVK interviewt 3 ondernemers, te weten José van der Pijl, Edward van Dijk en René Springintveld het hemd van het lijf. Die ondernemers zijn niet lang geleden met een onderneming gestart en waar liepen zij tegen aan, wat ging makkelijk, wat moeilijk, hoe gaat het nu met de zaken enzovoorts.
De Grote Vragenronde wordt gepresenteerd door Irma de Graaff van de Kamer van Koophandel

19:00 – 19:30 uur Wegwijs in de (noodzakelijke) notariële zaken
Als je voor jezelf begint moet je veel regelen. En sommige zaken moet je vastleggen. Voor je zaak en prive.
Deze seminar wordt gegeven door John Kroes, notaris bij Kroes en Partners


De Masterclass: Vergroot je naamsbekendheid

19:45 – 20:45 uur
Plek voor maximaal 100 aanmeldingen.

Masterclass ‘Vergroot je naamsbekendheid’, wordt je aangeboden door de Rabobank in samenwerking met de organisatie van de #Beginvoorjezelfdag.

Inhoud Masterclass
De masterclass “Vergroot je naamsbekendheid” leert de ZZP-er en starter hoe de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Voor veel ondernemers is dit een dilemma. Want waar begin je in hemelsnaam als je de naamsbekendheid van jouw onderneming wilt vergroten? En aan alleen een bekendere naam heb je helemaal niets…  Het gaat er vooral om dat jouw klanten en potentiële klanten weten waar jij en je bedrijf voor staat! In 7 concrete, beproefde stappen, toegepast door grote succesvolle en bekende bedrijven met heel veel klanten, ontdekt de ZZP-er en starter hoe je de naamsbekendheid van jezelf of je bedrijf kunt vergroten. Deelnemers leren de verschilmakende geheimen hoe je veel nieuwe potentiële klanten kunt bereiken en hoe je van hen waardevolle klanten maakt. Kortom: iedere ondernemer gaat met een concrete basisaanpak naar huis. Deze helpt om met een grotere naamsbekendheid meer nieuwe klanten te vinden en te binden.

Spreker Masterclass en achtergrond

Patrick van Gils heeft zeer brede ervaring in marketing- & communicatiemanagement bij bedrijven met een zeer hoge naamsbekendheid. Hij zette bekende A-merken, in verschillende branches in Nederland ‘op de kaart’. McDonald’s, mediabedrijf Studio 100 (Kabouter Plop, K3 etc.)  en de onderneming voor ondernemers Makro. Hij kent de geheimen hoe je ook  ‘no-budget’ en ‘low-budget’ de naamsbekendheid van jouw bedrijf versneld vergroot.

Houdt er ook bij de Masterclass rekening mee dat Vol = Vol is. Vooraf aanmelden is dus bij deze geadviseerd.

unnamed