Bestuur

Een goed netwerk maakt het verschil

Je hebt ongetwijfeld het meest originele idee voor je nieuwe bedrijf. Je ziet het helemaal zitten. Maar ben je er ook echt klaar voor om je onderneming te starten? En weet je welke vaardigheden je nodig hebt om er een succes van te maken? En waar je advies kunt vragen zonder daar een vette rekening voor gepresenteerd te krijgen?

Club Jonge Bedrijven Rijnland helpt je om een goede start te maken. Elke maand zijn er informatieve bijeenkomsten met deskundige sprekers. Op de leden- en locatiekaart vind je een overzicht van de bijeenkomsten van de afgelopen jaren, soms met een verslag en foto’s, zodat je een indruk krijgt wat je kunt verwachten. Club Jonge Bedrijven Rijnland bied je de mogelijkheid om samenwerking met jonge ondernemers in je regio aan te gaan, of naar elkaar door te verwijzen. Zo helpen we elkaar bij CJB Rijnland verder. Een netwerk- en ondernemersvereniging specifiek voor startende ondernemers!

Bovendien hebben we een kenniscentrum waar je de benodigde informatie vindt bij het starten en goed onderhouden van je bedrijf. Doe er je voordeel mee. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Er wordt ook tijd vrijgemaakt voor gezelligheid en ontspanning.

Kom vrijblijvend naar de eerstvolgende bijeenkomst om kennis te maken en sfeer te proeven. In de agenda vind je de data.

Je kunt ook Vriend(in) van CJB Rijnland worden: je bent in het verleden lid geweest van CJB Rijnland en je bent in de volgende fase met je onderneming waardoor je je geen starter meer voelt. Maar ook als je nooit lid bent geweest van CJB Rijnland en nu inmiddels gevorderd ondernemer bent, kun je vriend(in) van CJB Rijnland worden.
Neem voor meer informatie contact op met het bestuur.

Club Jonge Bedrijven Rijnland richt zich op startende ondernemers die gevestigd zijn in, of zich verbonden voelen met het gebied dat de volgende gemeenten omvat: Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnwoude, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.

Wij zien “startende ondernemers” als degenen die zich oriënteren op het beginnen van een nieuwe of het overnemen van een bestaande onderneming. En degenen die gestart zijn tot ongeveer vijf jaar na inschrijvingsdatum bij de Kamer van Koophandel.

Statuten CJB Rijnland

Huishoudelijk reglement

Het Bestuur van CJB Rijnland

 

Wouter Verël

voorzitter@cjbrijnland.nl

Zakelijk actief bij www.vereladministratie.nl, info@vereladministratie.nl


 

Dick Raaphorst

secretaris@cjbrijnland.nl

Zakelijk actief bij www.drproducties.nl, info@drproducties.nl


 

Michel IJsakkers

penningmeester@cjbrijnland.nl

Zakelijk actief bij www.outdoorenergysolutions.eu, info@outdoorenergysolutions.eu


 

Hans Masselink

bestuurslid@cjbrijnland.nl

Zakelijk actief bij www.klien-facilitair.nl, info@klien-facilitair.nl