CJB Rijnland, de pers en verslagen activiteiten

Regelmatig kun je aankondigingen van onze bijeenkomsten in de verschillende kranten of weekbladen tegen komen. Doordat onze bijeenkomsten in het hele gebied van CJB Rijnland worden gehouden, kan het zijn dat je de aankondiging niet in je eigen woonplaats tegenkomt. Wil je toch geen bijeenkomst missen, meld je dan aan voor de uitnodigingen door een mail aan info@cjbrijnland.nl te sturen.

Tevens organiseren we regelmatig activiteiten en soms wordt ook daar een verslag van gemaakt. Ook zo’n verslag plaatsen we op deze pagina.


Eindejaarsbijeenkomst 2017

Op maandag 11 december 2017 hebben we met bijna alle leden, CJB vrienden (= oud leden of zij die onze vereniging een warm hart toedragen) en een introducé op geheel eigen wijze het jaar afgesloten. Door Hans Masselink (bestuurslid) is een verslag van deze bijeenkomst geschreven. Klik HIER om het te lezen (in PDF). Veel plezier.


Artikel in Rijnstreek Business December 2015

In de december-uitgave van Rijnstreek Business is er een artikel over een door De Reus Media, uitgever van Rijnstreek Business, gesponsorde bijeenkomst in januari 2016 verschenen. Tekstschrijver, journalist en bladenmaker Henk Hogewoning geeft deze avond tips & tricks.


Artikel in Rabobank Dichterbij Juni 2015

In juni is er een artikel over CJB Rijnland en een collega-netwerkvereniging ZO-Nieuwkoop verschenen in de Dichterbij van de Rabobank.


Unity FM: aankondiging voor en verslag van bijeenkomst 20 april 2015

Uurtje factuurtje, abonnement, enkele grote klanten of juist vele kleine? “Ik gun je die klus wel, maar betalen, tja, dat lukt me niet. Kunnen we geen diensten ruilen?” Maar daar kun je geen vaste lasten van betalen. Allemaal vragen die je je als startend ondernemer stelt.

Maar ook als je al enige tijd bezig bent en zich onverwacht omstandigheden voordoen, waardoor omzet dreigt weg te vallen, vraag je je af welke opties je hebt om je diensten om te zetten in klinkende munt. Op 20 april 2015 komen de leden van Club Jonge Bedrijven Rijnland bijeen om met elkaar van gedachten te wisselen.

Eric de Smalen van Unity FM belde voor meer informatie met voormalig bestuurslid Mike Papôt.

Van de bijeenkomst is een videoverslag gemaakt. Dit geeft een mooie impressie van de avonden die we organiseren.


Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Kort voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 bood het Witte Weekblad Kaag en Braasem de gelegenheid om vragen aan de politieke parijen in te sturen. CJB Rijnland maakte gebruik van die gelegenheid en kreeg haar vraag beantwoord. Zie bijgevoegd artikel “Startende ondernemers helpen” voor de reacties.