Investeren in je persoonlijke groei en zakelijke succes?

Investeren in je persoonlijke groei en zakelijke succes doe je dagelijks. Zeker als startend ondernemer is elke dag er weer één met uitdagingen en leermomenten. Maar hoe kun je jezelf uitdagen en jezelf onderscheiden?

De bijeenkomsten van CJB Rijnland zullen je daarbij zeker inspireren. Ons netwerk groeit nog steeds en we ontwikkelen diverse aandachtspunten. Door je aan te sluiten als lid profiteer je daarvan mee. Maar je kunt ook actief aan de slag gaan met één van de hieronder genoemde onderwerpen. Goed voor je netwerk, en het vergroot je mogelijkheden.

Interesse voor een bestuursfunctie? Of wil je op een andere manier je ondernemerskwaliteiten verbeteren?

Heb je interesse voor bestuursfuncties of wil je een andere rol binnen het bestuur of in de vereniging vervullen? Zoek contact met één van de bestuursleden om er over van gedachten te wisselen.

Bestuurslid zijn vergroot je netwerk en draagt bij aan persoonlijke groei! Lijkt het je een uitdaging om met jouw talenten mee te werken aan dé onderscheidende netwerk- en ondernemersvereniging voor starters? Of heb je behoefte aan uitbreiding van je eigen kennis en vaardigheden op dit gebied? Neem dan contact op met de voorzitter via voorzitter@cjbrijnland.nl